torstai 5. helmikuuta 2015

JäJä

Eilen oli opiskelijatapahtuma, joka kokosi yhteen kaikki Otaniemen kiltojen hallitukset ja muutaman AYY:n alaisen toimikunnan jäsenet. Ideana oli kiertää päivä rasteilla toimikuntien kanssa ja illalla kaikki kokoontuivat sitsaamaan Smökkiin.

Itse kuulun Hyvinvointitoimikuntaan, lyhyemmin HvTMK:seen. Toimikunnat ovat siitä hauskoja, että niihin kootaan kaikista killoista saman asian parissa työskentelevät hallituslaiset tai toimihenkilöt. HvTMK on yksi laajimmista toimikunnista, koska sen edustajat eivät ole niin selkeästi määriteltyjä kuin vaikka Fuksitoimikunnan jäsenet (joita ovat kaikkien kiltojen fuksikapteenit). Toimikunnissa pääsee myös tutustumaan uusiin ihmisiin ja sitä kautta ehkä muihin kiltoihin vähän paremmin. Meillä oli oikein hauska päivä ja sain luotua uusia suhteita.

Illalla sitsasimme aikakaudet teemalla ja meidän piti pukeutua barokki-teemaisesti. Ei mikään ihan helppo teema, mutta satuin löytämään tätini vanhan iltapuvun, joka meni teemaan täydellisesti ja asuni oli sillä hoidettu. Joskin se oli myös hyvin epäkäytännöllinen JäJän sitseillä, koska ne eivät todellakaan ole rauhalliset ja tyylikkäät sitsit. Mutta kaikilla oli hauskaa ja näin paljon tuttuja, esimerkiksi lukioajoilta, joten en voi olla kuin tyytyväinen.

Sitsien jälkeen meno oli ensin todella riehakasta ja sitten kaikki vain poistuivat paikalta, joten AS:n porukka suuntasi killan varastolle pelaamaan beerpongia. Varastojatkot on ilmeisesti melko yleinen tapa jatkaa iltaa, koska jossain kohtaa yötä varmaankin kaikki viihteellä olleet killistit olivat ainakin käyneet pyörähtämässä varastolla ja pelanneet pelin tai kaksi. Itsekin pelasin muutaman pelin ja onnistuin heittämään jopa kaksi käsittämätöntä heittoa, jossa pallo kimposi mukin reunasta viereiseen oveen ja siitä mukiin.

Illan päätteeksi kirjoitin Twitteriin:
"True gentleman never leaves lady in trouble." Happy to have at least one gentleman in my life :) #modernprince

Olin erittäin otettu ja iloinen, kun yksi herrasmies lähti kanssani samaan aikaan varastolta ja todettuaan etten pääsisi ballerinoillani kotiin asti, hän lähti saattamaan minua. Lämpimien kiitosten ja hyvän yön toivotusten jälkeen saatoin käydä iloisena nukkumaan.

PS. Onnistuin heräämään tänä aamuna laskareihin kahdeksaksi ja näytin pojille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti