sunnuntai 13. elokuuta 2017

Tuparit

Meillä oli tuparit tuossa perjantaina, muutettiin opiskelijakämpäksi isoon neliöön. Makuuhuoneet on pieniä ja vessa vielä pienempi, mutta olohuone on jättimäinen ja remontoinnin jälkeen asunto on erittäin miellyttävä. Meitä asuu siis asunnossa kolme opiskelijaa ja kaksi kissaa.

Tupareissa kävi arvioiden mukaan vähän vajaa sata ihmistä, ja ainakin itselläni oli tosi hauskaa. En ehtinyt juttelemaan läheskään kaikkien kanssa, mutta onneksi kaikilla tuntui kuitenkin olevan seuraa. Iltaan mahtui paljon boolia, vähän beer pongia, cocktail-tikkuja, lukemattomia lahjoja, kovalla soinutta musiikkia ja ne melkein sata kaveria. En valita, vaikka seuraavana aamuna ei sängystä nouseminen ollut ollenkaan toimiva idea. On ihanaa, että on niin paljon kavereita, jotka haluavat tulla käymään ja katsomaan. Tiedän, että vieraita olisi ollut varmasti tuplaten tämä määrä, ellei päällä olisi ollut vähän turhan monet kesäpäivät, joilla oli paljon hyviä kavereitani. Minusta on kiva nähdä ihmisten viihtyvän tapahtumassa, jota olen ollut järjestämässä ja tottakai omassa kodissa järjestetyssä tapahtumassa on vielä vähän erilaista fiilistä. Lisäksi fiilistä nosti se, että moni jolla oli menoa illalla, tuli pikaiselle visiitille päivällä. Ihan jokainen paikalle tullut ihminen oli minulle suuri ilo, joten olihan fiilikset tupareiden jälkeen korkealla.

Yhden kaverin kanssa oli sovittu, että lauantaina hänen työvuoronsa jälkeen aamulla juodaan vielä yhdet, mutta valitettavasti riehakas yö vaati veronsa, eikä meiltä ollut kukaan herännyt ovikelloon tai soittoihin. Yritettiin sitten seuraavana aamuna uudestaan ja silloin paremmalla menestyksellä. Ei meiltä kukaan muu herännyt, mutta vietimme sitten kahdestaan mukavan kesäisen aamun tunnin nautiskellen parvekkeella. En tiedä oliko touhussa mitään järkeä, mutta ainakin meillä oli hauskaa. Nämä on näitä Otaniemen pieniä juttuja, joita aina välillä tulee tehtyä. Niistä pitää nauttia nyt, kun se on mahdollista, koska joskus tulevaisuudessa ei enää ole.

Oikein kiva viikonloppu siis takana ja kun hallituskin palasi tänään kokoustauolta niin tässähän alkaa tulla syksy. Siitä pitää nauttia ja sitten ensi keväänä voi alkaakin opiskella ihan 110%.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti